Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες

Εκδηλώσεις 2019

Εκδηλώσεις 2016

H εταιρεια catering "ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ" αγκάλιασε με πολλή αγάπη τις προσπάθειές μας και μας προμηθεύει κάθε βδομάδα με 75 μερίδες φαγητού, για τα συσσίτια μας, στα σχολεία και τις οικογένειες, που συνεχίζουμε και φέτος να προσφέρουμε.

Επίσης, με την δράση της να τοποθετήσει στα καταστήματά της κουμπαράδες για το Σωματείο μας, μαζεύτηκε ένα σοβαρό ποσό το οποίο και μας προσέφερε.

Η εταιρεία γάλακτος "ΝΟΥΝΟΥ", αρωγός και αυτή στις δράσεις μας, μας προσφέρει γάλατα για τα παιδιά των σχολείων.

Η εταιρεία "ΣΤΕΡΓΙΟΥ" για πέμπτη χρονιά είναι δίπλα μας και μας προσφέρει ψωμί για τις οικογένειες που στηρίζουμε καθώς και ό,τι χρειάζεται για το πρωινό των παιδιών στα σχολεία.

Δίπλα μας και φέτος είναι η Τράπεζα Τροφίμων ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ που μας προμηθεύει κάθε βδομάδα με τρόφιμα για τα συσσίτια, τα εστιατόρια BLUE PINE και ΘΕΣΣΑΛΙΑ που μας προσφέρουν μερίδες φαγητού, καθώς και οι κ.κ. Καλλού Ολυμπία , Μαλαμίτση Ιουλία, Μενδονίδου Μαρία που μας παρέχουν οικονομική και υλική ενίσχυση.

Το εργαστήρι εικονογραφίας του Δήμου Κηφισιάς μας έχει αγκαλιάσει με πολλή μεγάλη αγάπη και διοργανώνει για δεύτερη φορά μπαζάρ  στις 16 και 7 Απριλίου στο πολιτιστικό κέντρο "ΔΡΟΣΙΝΗ".

Εκδηλώσεις 2015

30-06-2015

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, στη γιορτή της κοπής της πίτας, βράβευσε το Σωματείο μας και την Πρόεδρο του κ. Τζίνα Σιδηροπούλου για το έργο της.

Τον Μάιο διασκεδάσαμε με τους φίλους του Σωματείου μας στην ταβέρνα ΣΑΛΜΑΤΑΝΗ.

Συνεχίσαμε για άλλη μια χρόνια να αποστέλλουμε βοήθεια στους ανήλικους κρατούμενους, να διανέμουμε συσσίτια στα Δημοτικά σχολεία της Ν. Ερυθραίας και στα ΚΑΠΗ της Κηφισιάς καθώς και σε ιδρύματα της περιοχής μας.

Η Μ.Κ.Ο "ΜΠΟΡΟΥΜΕ" σε συνεργασία με την πολυεθνική εταιρεία BACARDI Ελλάς και το προσωπικό του,στις αρχές του Ιουλίου μαγείρεψαν όλοι μαζί και μοίρασαν φαγητά και γλυκά για τα ιδρύματα "ΗΠΙΟΝΗ" και "ΘΑΛΠΟΣ" και για τις οικογένεις που από χρόνια στηρίζουμε με την διανομή συσσιτίου.Το ξενοδοχείο LIFE GALLERY στην Εκάλη μας παραχώρησε τους χώρους του για την εκδήλωση μας αυτή.

Σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ. και του τμήματος στήριξης των προσφύγων και των οικογενειών που χρήζουν βοήθειας, τους παρείχαμε υποδήματα, παιδικές τροφές και παιδικές πάνες.

Δώσαμε στους Γιατρούς του Κόσμου, είδη ένδυσης και υπόδησης, τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό, για τους πρόσφυγες που φιλοξενούν.

Μαζέψαμε και δώσαμε στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων, ρούχα, λευκά είδη, υποδήματα για μικρούς και μεγάλους.

Συνεχίσαμε την στήριξη μας στους πρόσφυγες της Αμυγδαλέζας, με αποστολή είδων ρουχισμού και υπόδησης.